BMH: Laatuinsinööri / Finland

BMH Technology on raumalainen, vuonna 1929 perustettu materiaalinkäsittelyteknologiaan ja kestäviin energiaratkaisuihin erikoistunut cleantech-yritys. Ratkaisuillamme pyrimme vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja kaatopaikoille päätyvän jätteen määrää sekä lisäämään kierrättämistä. Toimituksiimme kuuluvat kiinteän biopolttoaineen käsittelyjärjestelmät sekä jätteestä SRF/RDF-kierrätyspolttoainetta tekevät TYRANNOSAURUS®-laitokset. Liiketoimintaamme tukevat tarkastuksia, huoltoja, modernisointeja ja kunnossapitosopimuksia asiakkaillemme tarjoavat elinkaaripalvelut.

Meillä on yli 60 vuoden kokemus energia- ja ympäristöalalta, jonka vilkastuva kysyntä ovat luoneet perustan yhtiön kasvulle. Liikevaihtomme on yli 50 milj.€ ja työllistämme Suomessa n. 140 henkilöä. Suomen lisäksi meillä on toimistot myös Ruotsissa, Puolassa ja Kiinassa.

Haemme nyt laatutiimiimme Raumalle

Laatuinsinööriä

Laatuinsinöörinä vastaat projektien laadunhallinnasta yhteistyössä muun organisaation ja toimittajiemme kanssa. Tehtäviisi kuuluvat projektin laatu- ja tarkastussuunnitelmien laatiminen, niihin liittyvä dokumentointi sekä tarkastukset toimittajillamme. Vastuullasi on lisäksi poikkeamienkäsittelyprosessimme. Työnkuvaasi tarkennetaan taustasi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

Voit olla urasi alussa tai jo kokeneempi osaaja. Toivomme sinulta teknistä taustaa ja soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri/DI). Arvostamme ymmärrystä konepajavalmistuksesta sekä siihen liittyvistä vaatimuksista (esim. hitsaus, teräsrakenteet, pintakäsittely). Myös kokemus auditoinneista sekä toimittajakentässä toimimisesta on eduksi.

Odotamme sinulta aktiivista ja itsenäistä työskentelytapaa sekä kykyä sopeutua muutoksiin ja viedä asioita eteenpäin. Tehtävä edellyttää sujuvia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kansainvälisen toimintamme vuoksi vähintään englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa sekä matkustamista kotimaassa ja ulkomailla.

Tarjoamme ympärillesi innostavan työyhteisön, vaihtelevan ja motivoivan työnkuvan sekä kilpailukykyiset edut ja kehittymismahdollisuudet. Ensisijainen toimipisteesi on Raumalla, mutta sinulla on mahdollisuus työskennellä välillä myös Porin toimistollamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa
QHSE Manager
Niina Jäpölä
+35840 718 8435
niina.japola@bmh.fi

Jos olet etsimämme henkilö, lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen 3.3.2019 mennessä osoitteessa www.bmh.fi/careers. Aloitamme tehtävään sopivien henkilöiden haastattelut mahdollisesti jo hakuajan aikana.

Viimeinen hakupäivä / Deadline for applications: 3.3.2019

Täytä hakemuksesi tästä /
Submit Your Resume for This Job Opening

Etunimi / First Name: *
Sukunimi / Last Name: *
Syntymävuosi / Year of birth:
Puhelin / Phone: *
Sähköposti / E-mail: *
Paikkakunta / City *:
Koulutus / Education:
Tutkintonimi / examination:
Pääaine/suuntautuminen / major:
Valmistumisvuosi / Year of graduation:
Nykyinen / viimeisin työnantaja /
Current / latest employer:
Nykyinen / viimeisin tehtävä /
Current / latest jobtitle:
Lisätietoja ammatillisesta osaamisestasi / More information about Your work skills:
Kerro itsestäsi / Presentation:
Palkkatoive / Salary:
Hakemus
Application Document (PDF/DOC format):
Ansioluettelo
CV Document (PDF/DOC format):
Muu dokumentti
Other Attachment (PDF/DOC format):
   
* I have read and accept BMH Technology's Privacy statement. In addtion, I confirm that all the information I am providing is correct and accurate.
 
* = pakollinen kenttä / required field