BMH: Matka-assistentin kesätyö / Finland

BMH Technology on raumalainen, vuonna 1929 perustettu materiaalinkäsittelyteknologiaan ja kestäviin energiaratkaisuihin erikoistunut cleantech-yritys. Ratkaisuillamme pyrimme vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja kaatopaikoille päätyvän jätteen määrää sekä lisäämään kierrättämistä. Toimituksiimme kuuluvat kiinteän biopolttoaineen käsittelyjärjestelmät sekä jätteestä SRF/RDF-kierrätyspolttoainetta tekevät TYRANNOSAURUS®-laitokset. Liiketoimintaamme tukevat tarkastuksia, huoltoja, modernisointeja ja kunnossapitosopimuksia asiakkaillemme tarjoavat elinkaaripalvelut.

Meillä on yli 60 vuoden kokemus energia- ja ympäristöalalta, jonka vilkastuva kysyntä ovat luoneet perustan yhtiön kasvulle. Liikevaihtomme on yli 50 milj.€ ja työllistämme Suomessa n. 140 henkilöä. Suomen lisäksi meillä on toimistot myös Ruotsissa, Puolassa ja Kiinassa.

Haemme kesäksi Raumalle

Matka-assistenttia

TEHTÄVIISI kuuluu järjestää liikematkavarauksiin liittyvät lennot, majoitusratkaisut ja viisumit. Työkuvaan kuuluu myös ostolaskujen tarkistus. Tehtävät opittuasi tuuraat matka-asiantuntijaamme kesälomansa ajan.

ODOTAMME sinulta soveltuvaa koulutusta ja että hallitset Officen ohjelmien käytön. Tämä kesätyö soveltuu hyvin ammattikorkeakouluharjoitteluksi.

TYÖNTEKIJÄNÄ olet järjestelmällinen ja tottunut itsenäiseen työskentelyyn. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, olet tarvittaessa nopea toimimaan ja kestät ajoittaista stressiä.

TARJOAMME sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän mielenkiintoisella ympäristö- ja energiateknologian alalla, kansainvälisen ja kasvavan yrityksen nykyaikaisissa toimitiloissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa matka-asiantuntijamme Mira Tyni, puh. +044 0100 060.
Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 31.3.2019. mennessä nettiosoitteessamme http://www.bmh.fi/careers. Aloitamme haastattelut ja tehtävä saatetaan täyttää jo hakuaikana.

Viimeinen hakupäivä / Deadline for applications: 31.3.2019

Täytä hakemuksesi tästä /
Submit Your Resume for This Job Opening

Etunimi / First Name: *
Sukunimi / Last Name: *
Syntymävuosi / Year of birth:
Puhelin / Phone: *
Sähköposti / E-mail: *
Paikkakunta / City *:
Koulutus / Education:
Tutkintonimi / examination:
Pääaine/suuntautuminen / major:
Valmistumisvuosi / Year of graduation:
Nykyinen / viimeisin työnantaja /
Current / latest employer:
Nykyinen / viimeisin tehtävä /
Current / latest jobtitle:
Lisätietoja ammatillisesta osaamisestasi / More information about Your work skills:
Kerro itsestäsi / Presentation:
Palkkatoive / Salary:
Hakemus
Application Document (PDF/DOC format):
Ansioluettelo
CV Document (PDF/DOC format):
Muu dokumentti
Other Attachment (PDF/DOC format):
   
* I have read and accept BMH Technology's Privacy statement. In addtion, I confirm that all the information I am providing is correct and accurate.
 
* = pakollinen kenttä / required field