BMH: Kesätyö, Ostoharjoittelija / Finland

BMH Technology on raumalainen, vuonna 1929 perustettu materiaalinkäsittelyteknologiaan ja kestäviin energiaratkaisuihin erikoistunut cleantech-yritys. Ratkaisuillamme pyrimme vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja kaatopaikoille päätyvän jätteen määrää sekä lisäämään kierrättämistä. Toimituksiimme kuuluvat kiinteän biopolttoaineen käsittelyjärjestelmät sekä jätteestä SRF/RDF-kierrätyspolttoainetta tekevät TYRANNOSAURUS®-laitokset. Liiketoimintaamme tukevat tarkastuksia, huoltoja, modernisointeja ja kunnossapitosopimuksia asiakkaillemme tarjoavat elinkaaripalvelut.

Meillä on yli 60 vuoden kokemus energia- ja ympäristöalalta, jonka vilkastuva kysyntä ovat luoneet perustan yhtiön kasvulle. Liikevaihtomme on yli 50 milj.€ ja työllistämme Suomessa n. 140 henkilöä. Suomen lisäksi meillä on toimistot myös Ruotsissa, Puolassa ja Kiinassa.

Haemme Raumalle kesäksi

OSTOHARJOITTELIJAA

TEHTÄVIISI kesätyössä kuuluu muun muassa toimitusaikavalvontaa, yhteydenpitoa toimittajien suuntaan, tilausten tekoa sekä osto-osaston aputöitä mahdollisuuksien mukaan. Muiden ostajiemme kesälomien tuuraus soveltuvin osin on luonnollinen osa työnkuvaasi meillä.

ODOTAMME sinulta jonkin verran teknistä kokemusta joko työn tai insinööriopintojen kautta sekä hyvää englanninkielen suullista ja kirjallista osaamista.

TYÖNTEKIJÄNÄ olet järjestelmällinen ja tottunut itsenäiseen työskentelyyn. Omaat kuitenkin myös hyvät vuorovaikutustaidot ja ymmärrät ”yhteen hiilen” puhaltamisen merkityksen menestyvälle organisaatiolle.

TARJOAMME sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän mielenkiintoisella ympäristö- ja energiateknologian alalla, kansainvälisen ja kasvavan yrityksen nykyaikaisissa toimitiloissa. Aloitamme haastattelut ja tehtävä saatetaan täyttää jo haku-aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Ostopäällikkö
Kalevi Näyrä
puh. 0400 530 738
e-mail. kalevi.nayra@bmh.fi

Viimeinen hakupäivä / Deadline for applications: 31.3.2019

Täytä hakemuksesi tästä /
Submit Your Resume for This Job Opening

Etunimi / First Name: *
Sukunimi / Last Name: *
Syntymävuosi / Year of birth:
Puhelin / Phone: *
Sähköposti / E-mail: *
Paikkakunta / City *:
Koulutus / Education:
Tutkintonimi / examination:
Pääaine/suuntautuminen / major:
Valmistumisvuosi / Year of graduation:
Nykyinen / viimeisin työnantaja /
Current / latest employer:
Nykyinen / viimeisin tehtävä /
Current / latest jobtitle:
Lisätietoja ammatillisesta osaamisestasi / More information about Your work skills:
Kerro itsestäsi / Presentation:
Palkkatoive / Salary:
Hakemus
Application Document (PDF/DOC format):
Ansioluettelo
CV Document (PDF/DOC format):
Muu dokumentti
Other Attachment (PDF/DOC format):
   
* I have read and accept BMH Technology's Privacy statement. In addtion, I confirm that all the information I am providing is correct and accurate.
 
* = pakollinen kenttä / required field